Krystallseng


Krystallseng er en behandlingsform som balanserer og fjerner energiblokkeringer i kroppen. Krystallsengen er en innretning
som består av et apparat med syv klare kvartskrystaller som er finpolerte og plassert på linje, slik at de henger over hvert av kroppens syv energisentre, også kalt chakraer. Krystallene kommer fra området Goias i Brasil, og skal ha spesielt sterk helbredelsesenergi. Hver krystall avgir et farget lys som tilsvarer fargen på chakraet den er plassert over. Dette lyset pulserer i
forskjellig hastighet og rytme for å balansere og rense de enkelte energifeltene. Under selve behandlingen ligger man på ryggen på en behagelig behandlingsbenk, fullt påkledd og med tildekkede øyne. Du kan lese mer om krystallsengbehandling her.

IMG_1372

Priser:

Pris per behandling er kr. 550,- og hver behandling varer i 30 minutter.

Klippekort:
5 klipp kr. 2500,-.
10 klipp kr. 4500,-

Klippekortene er personlige og kan ikke brukes av flere.

Timer avbestilt mindre enn 24 timer før avtalt vil bli belastet. Timer oppsatt på mandager blir belastet dersom de ikke er avbestilt innen klokken 12.00 fredagen i forveien.

Bestilling gjøres via knappen over. Ønsker du mer informasjon før bestilling kan jeg kontaktes på mail:  wenche@wenchekarlsen.no eller på mobilnummer: 959 04 488 (mandag til torsdag mellom klokken 09 og 18, fredag mellom klokken 09 og 14)