Access Bars®


Hva er Access Bars®?

Når vi behandler med Access Bars® så berører vi forsiktig 32 forskjellige punkter på hodet som kalles Bars. Disse punktene er tilknyttet energiflyten som går gjennom og rundt hodet. De forskjellige punktene representerer ulike aspekter i livene våre, som blant annet kropp, seksualitet, kommunikasjon, penger, aldring og kreativitet.

Selve behandlingsteknikken går helt enkelt ut på at en behandler berører de forskjellige punktene i en bestemt rekkefølge for å tilbakestille/resette energien i hjernen. Se for deg at hjernen er en gigantisk datamaskin som har lagret alt av tanker, ideer, holdninger, konklusjoner og trossystemer vi har samlet opp gjennom livet. Mye av det som er lagret har sin rot i fordommer, konklusjoner, normer, regler og systemer som vi selv eller omverdenen gjennom et helt liv har «programmert» oss med og som begrenser oss i hverdagen. Dette er ting som hjernen vår oppfatter som «vår virkelighet», som vi tror vi er nødt til å leve med på godt og vondt. Men hvor mye av det vi har lagret er egentlig vår egen sannhet og virkelighet?

Det som skjer under en behandling når man får Bars-punktene berørt er at hjernen gir slipp på den lagrede energien. Dette gjør at vi kan slippe taket i både de begrensningene som omverdenen har lagt på oss og de begrensningene som vi har lagt på oss selv. Dette er en svært bevissthetsutvidende prosess som kan bidra til endring på alle områder i livet og som åpner opp for uendelige muligheter.

Access Consciousness® og Access Bars® ble grunnlagt av amerikaneren Gary M. Douglas i 1990. Han er en forfatter, internasjonal taler og forretningsmann som på bakgrunn av sin interesse av å jobbe med bevissthetsendring og forandring i verden utviklet metoden Access Bars®. Metoden er idag etablert i mange land over hele verden.

Behandlingspunktene/bars

Hvordan føles det å få en Access Bars® behandling?

Behandlingen foregår mens du ligger helt avslappet på en massasjebenk mens dine Bars forsiktig berøres. Vi som behandlere snakker normalt ikke mens vi utfører behandlingen, og i mange tilfeller kan den som blir behandlet sovne under behandlingen. Det er veldig individuelt hva man merker under selve behandlingen. Noen merker energistrømninger og varme, mens andre bare føler det som om man har fått en god, avslappende massasje. De fleste kjenner at noe skjer med kroppen, og kan merke at aspekter ved livet begynner å endre seg til det bedre etter behandling.

Sertifiserte Access Consciousness® Bars Practitioners Wenche & Rainer Karlsen

Både jeg og min mann, Rainer Karlsen, er sertifiserte Access Consciousness® Bars Practitioners. Dersom du har preferanser på om du ønsker en mannlig eller kvinnelig behandler så ber vi deg oppgi det ved bestilling av time.

Pris:

Behandling i 60 -75 minutter: 1.290,-.

Timer avbestilt mindre enn 24 timer før avtalt vil bli belastet. Timer oppsatt på mandager blir belastet dersom de ikke er avbestilt innen klokken 12.00 fredagen i forveien.

Bestilling gjøres via knappen over. Ønsker du mer informasjon før bestilling kan jeg kontaktes på mail:: wenche@wenchekarlsen.no eller på mobilnummer: 959 04 488 (mandag til torsdag mellom klokken 09 og 18, fredag mellom klokken 09 og 14)

Film om Access Bars:

Kilde: www.accessconsciousness.com