Energioverføring


Jeg har for øyeblikket ikke kapasitet til nye klienter for healing.

chakrahjemmeside

Chakrahealing / Balansering av kroppen

Chakraer er energisentre som ligger på midtlinjen gjennom hele kroppen og som danner en forbindelse mellom den fysiske kroppen og sjelen vår. Selve ordet chakra stammer fra det sanskritske ordet ”chakra” som betyr ”hjul”. Det blir også referert til som ”livets hjul”. Er chakraene i balanse går de rundt og rundt i et jevnt tempo, har man derimot en blokkering i kroppen vil ikke chakraene gå som normalt. Blokkeringer kan være livshendelser som kan være vanskelig å handtere, det kan også være sykdom og stress. Man opplever derfor ofte etter en chakrahealing, der man får satt fart på de aktuelle chakraene at man får en bedret livssituasjon.  Her er en oversikt over de sju chakraene og litt informasjon om hva de enkelte står for:

De sju chakraene

1. Rotchakraet (rød)
Befinner seg nederst i ryggsøylen. Styrer nyrene og ryggmargen. Fargen ses som rød. Rotchakraet står for den fysiske virkeligheten, vår genetiske arv, seksuelle energi, selve urkraften. Klassetilhørighet, sosial status og økonomisk situasjon knyttes også til rotsenteret.

I balanse: Sikkerhet, lykkes, penger, forplantning, aktivitet, healingkraft
I ubalanse: Grådighet, grafse til seg, psykisk vold

2. Harachakra (orange)
Befinner seg i eggstokkene hos kvinner og i testiklene hos menn. Det er kreativitetens chakra og styrer holdninger til andre mennesker, seksualitet og forplantning.

I balanse: Stillhet og ro, nytelse, fysisk og psykisk balanse, seksualitet, lyst
I ubalanse: Sur, gretten, irritert, konkurranse, lat

3. Solar Plexus (gul)
Ytre form: Bukspyttkjertelen. Chakraet styrer lever, milt, mage, galleblære og visse deler av nervesystemet. Dette senteret er nøye knyttet med vår venstre hjernehalvdel og evnen til analytisk logisk tenkning. Det er klaringssted for emosjonell sensitivitet og for utstrømning av personlig makt.

I balanse: Lykke, være glad i, kunnskap, mot
I ubalanse: Frykt, engstelse, feighet

4. Hjertechakra (grønn)
I sin ytre form er det thymuskjertelen. Det styrer hjertet, blodet, blodomløpet og virker inn på immunsystemet og de endokrine kjertler. Gjennom dette føles kjærlighet, og fargen sees som grønn.

Dette chakraet er knyttet til den høyre hjernehalvdelen og den esteriske og intuitive bevissthet, for ikke å si følelsene. Hjertesenteret ligger midt mellom rot- og kronesenteret, og det er i hjertet vi må finne balansen mellom disse to motpolene i oss selv og våre omgivelser.
Mange naturvernere, fredsforkjempere og andre ”grønne” har bevisstheten dypt forankret i dette grønne hjertechakraet.
I balanse: Glede og kjærlighet, god helse, selvtillit
I ubalanse: Sorg, tap, sjalusi, ensomhet, avvisning

5. Halschakra (Blå)
I sin ytre form er dette skjoldbrukskjertelen. Det styrer lungene, stemmebånd, bronkier og stoffskiftet. Senter for kommunikasjon og vurdering.

I balanse: Kommunikasjon, kreativitet, frihet i uttrykk og følelser, idealisme.
I ubalanse: Makt, undertrykkelse, tvang, ”streng” religiøsitet, ønske om sikkerhet.

6. Pinealchakra/ Det tredje øye (Indigo)
Senteret befinner seg midt i pannen. I sin ytre form er det hypofysen. Det styrer nedre del av hjernen, nervesystemet, ørene, og det venstre (personlighetens) øye. Gjennom dette senteret kan vi betrakte vår åndelige natur.

Mens halssenteret representerer vår individuelle tankeevne, representerer Det tredje øye den universelle intelligens. Her sitter vårt egentlige jeg, vårt Høyere Selv. Intuisjon og telepatiske evner tilskrives Det Tredje Øye, som også er senter for claivoyance (klarsynthet) og telepati.
I balanse: Positiv styring, klarhet, intuisjon, frihet.
I ubalanse: Trett, deprimert.

7. Kronechakra (Fiolett)
Det syvende chakra finnes på toppen av issen. Dets ytre form er pinealkjertelen, og det styrer hjernens øvre del og høyre øye. Gjennom dette chakra hevdes det at man i siste instans når frem til følelsen av samhørighet med Gud.

I balanse: Total bevissthet, sannhet og visdom.
I ubalanse: Intet negativt aspekt.

En chakrahealing foregår ved klienten ligger behagelig på en benk med alle klærne på seg. Jeg jobber ved å holde hendene ca 20-30 cm over klientens kropp, hvor på jeg med min energi setter fart og renser hvert eneste chakra. Dette kan variere i tid alt etter hvor godt blokkeringene sitter. Det kan ta alt fra 20 minutter til en time. Etter healingen opplever de fleste å bli trøtte og slappe, og man sover som oftest veldig godt etter en slik runde med energipåfyll. Trøttheten kan vedvare noen dager før man erfaringsmessig opplever en bedret livssituasjon. Noen få opplever å få et kick av energi som kan vare i flere timer før trøttheten setter inn.
Enkelte trenger kun en behandling, mens andre kan ha behov for litt flere runder. Om man derimot ikke merker noe som helst endring etter 4-5 behandlinger bør man vurdere fortsettelsen.

Dette er energiarbeide som også kan gjøres på avstand om det er vanskelig å komme til meg. Oppfølgingen skjer da via telefon eller mail.

Flere synes healing er en svært behagelig måte å få energipåfyll på og tar derfor healing regelmessig. Jeg tilbyr derfor klippekort om du skulle ønske dette.

Priser

Mitt kontor                                         45 minutter     1100,-
Over telefon                                       45 minutter     1100,-

 

Timer avbestilt mindre enn 24 timer før avtalt vil bli belastet. Timer oppsatt på mandager blir belastet dersom de ikke er avbestilt innen klokken 12.00 fredagen i forveien.

Bestilling gjøres via knappen over. Ønsker du mer informasjon før bestilling kan jeg kontaktes på mail: wenche@wenchekarlsen.no eller på mobilnummer: 959 04 488 (mandag til torsdag mellom klokken 09 og 15, fredag mellom klokken 09 og 12)