Livsveiledning

Jeg vil ikke gå foran deg fordi jeg kan lede deg i feil retning. Jeg vil ikke gå bak deg fordi jeg kan miste deg av syne. Men jeg vil gå ved din side så vi når målet sammen.

Jeg kan hjelpe og veilede deg i livets valg og utfordringer. Det kan av og til være vanskelig å selv se veien videre og hvilke muligheter man kan ha på livets landevei. Jeg kan ikke ta valgene for deg men jeg kan gi deg tips og muligheter du kanskje selv ikke har tenkt over. Når jeg gir livsveiledning, bruker jeg for det meste mitt klarsyn. Å være klarsyn kan forklares som om man ser noe som er skjult for det blotte øye og jeg kan se både fortid, nåtid og fremtid. Jeg bruker også ofte mine mediale evner under slike veiledninger da jeg opplever at den andre side ofte vil hjelpe til. Er du usikker på din åndelige vei? Føler du at du har healingevner? Trenger du råd på veien videre så kan jeg muligens hjelpe deg. Bestill gjerne en time med veiledning hos meg.

Priser

Mitt kontor:                               45 minutter  700,-     90 minutter   1200,- (20 minutter krystallseng etter endt time: 200,-.)
Par:                                            45 minutter 1000,-     90 minutter  1400,-

Telefon:                                     45 minutter  700,-     90 minutter   1200,-

 

Timer avbestilt mindre enn 24 timer før avtalt vil bli belastet. Timer oppsatt på mandager blir belastet dersom de ikke er avbestilt innen klokken 12.00 fredagen i forveien.

Bestilling gjøres på mail: wenche@wenchekarlsen.no eller på mobilnummer: 959 04 488 (mandag til torsdag mellom klokken 09 og 18, fredag mellom klokken 09 og 14)