Livsveiledning/vandringssamtale


Jeg vil ikke gå foran deg fordi jeg kan lede deg i feil retning. Jeg vil ikke gå bak deg fordi jeg kan miste deg av syne. Men jeg vil gå ved din side så vi når målet sammen.

Vet du at indre stress og frustrasjon påvirker helsen din svært negativt? At vonde tanker og indre uro kan gjøre deg syk?

Jeg er gjerne med deg på veien for å hjelpe og veilede deg i livets valg og utfordringer. Det kan av og til være vanskelig å selv se veien videre og hvilke muligheter man kan ha på livets landevei. Jeg kan ikke ta valgene for deg men jeg kan gi deg tips og muligheter du kanskje selv ikke har tenkt over. Når jeg gir livsveiledning/helsehjelp, bruker jeg ofte MI (Motivational Interviewing) som grunnlag for samtalen. MI er en metode som arbeider med å fremme og aktivere indre motivasjon hos klienten selv for å endre dennes atferd. Motiverende intervju er en målorientert og klientsentrert rådgivningsstil som har som mål å få fram atferdsendring ved å hjelpe klienter med å utforske og fjerne ambivalens. I tillegg bruker jeg mitt klarsyn. Å være klarsynt kan forklares som om man ser noe som er skjult for det blotte øye og jeg kan se både fortid, nåtid og fremtid. Jeg bruker også ofte mine mediale evner under slike veiledninger da jeg opplever at den andre side ofte vil hjelpe til. Er du usikker på din åndelige vei? Føler du at du har healingevner? Trenger du råd på veien videre så kan jeg muligens hjelpe deg. Bestill gjerne en time med veiledning hos meg.

Vandringssamtale er det samme som livsveiledning, bare at vi tar på oss joggeskoene og gjennomfører samtalen ute i naturen. I området der jeg bor er det mange fine skogsstier og lysløyper med lett terreng. Vandringssamtale tilbys på 75 minutters veiledninger og avtales ved timebestilling med forbehold om at det er plussgrader på avtalt tidspunkt.

Priser

Mitt kontor:                               45 minutter  890,-     75 minutter   1290,- (20 minutter krystallseng etter endt time: 200,-.)
Par (samboere/ektefeller):        75 minutter  1800,-

Telefon:                                     45 minutter  890,-     75 minutter   1290,-

Timer avbestilt mindre enn 24 timer før avtalt vil bli belastet. Timer oppsatt på mandager blir belastet dersom de ikke er avbestilt innen klokken 12.00 fredagen i forveien.

Bestilling gjøres via knappen over. Ønsker du mer informasjon før bestilling kan jeg kontaktes på mail: wenche@wenchekarlsen.no eller på mobilnummer: 959 04 488 (mandag til torsdag mellom klokken 09 og 18, fredag mellom klokken 09 og 14)