Om meg

Wenche KarlsenJeg er født og oppvokst blant fjord og fjell på Sunnmøre, et lite stykke Norge midt i landet, men har nå min base i vakre Våler i Østfold. Jeg er utdannet både skredder, fengselsbetjent og massør, gode yrker å ha i bunnen i mitt liv som husmor, mamma, hustru, datter, søster, livs veileder, healer og medium. 

Idrett har også vært en del av livet mitt, både som spiller, trener og dommer på håndballbanen. Etter ni kneoperasjoner var det greit å innse sine begrensninger og finne på noe nytt. Våtdrakt og harpun ble derfor den nye store lidenskapen. En allsidig bakgrunn med andre ord.

På tross av en fin barne- og ungdomstid, har voksenlivet til tider vært en utfordring. Alle mine utfordringer har gjort meg til et bedre menneske. Jeg har gått en hard skole, som har gjort meg bedre i stand til å hjelpe og veilede andre, og i dag setter jeg umåtelig stor pris på min vei.

Det å oppdage at man har et indre univers som ikke alle andre har, har til tider vært utfordrende, og ikke minst interessant! Det har blitt mange selvutviklingskurs på veien som har vært med på å gi meg den tryggheten jeg har lengtet etter.

I dag består det meste av min hverdag av å hjelpe andre med å finne sin vei. Jeg er ærlig og direkte i mine veiledninger,- det kan noen ganger være litt tøft men jeg ønsker deg kun det beste. Fordi du fortjener det!

Du kan også lese mer om meg og hva jeg tilbyr under hver enkelt fane. Du er selvfølgelig også velkommen til å ta kontakt med meg. Informasjonen mellom oss blir behandlet konfidensielt (Informasjon om alvorlige straffbare forhold som kan avverges blir videreformidlet til politiet).