Medial veiledning

Jeg har for øyeblikket kun telefonkonsultasjoner.

hender

Som medium har jeg evner som gjør at jeg kan kontakte våre nære og kjære som har gått over på den andre siden. Mange som føler de står fast i sorgen kan oppleve en ro etter en slik kontakt, som også kalles sitting. Slik jeg erfarer dette er det slik at vi alle er energi. Også andre dimensjoner. Vi kan tenke oss at vi vibrerer på samme måte som en radiokanal. Vi fungerer i det daglige på alfanivået, som har svingninger på ca 8-12Hz. Når en senker sine svingninger til deltanivå som har svingninger på ca 1-4Hz kan en hente informasjon også fra andre dimensjoner, som for eksempel den åndelige.  Det som er viktig å huske på er at selv om man kan senke sine svingninger så betyr ikke det at man automatisk får kontakt med den man ønsker. Det er opp til de på den andre siden å bestemme om de vil komme gjennom eller ikke. Jeg opplever i de aller fleste tilfeller at ”noen” kommer gjennom, enten den man ønsker eller at man får den informasjonen man ønsker via andre fra den andre siden.

Jeg tar inn denne kontakten mest som tanker, men også som følelser i kroppen. Både gode og mindre gode. Jeg kan oppleve å kjenne smerten til den som har gått over på den andre siden. Det kan derfor være ubehagelige opplevelser knyttet til denne type kontakt, men det veier opp for det gode man som hoverdregler oppnår via slike sittinger.

Dette er energiarbeide som også kan gjøres på avstand om det er vanskelig å komme til meg. Oppfølgingen skjer da via telefon eller mail.

Priser

Mitt kontor:                                 45 minutter    1100,-

Par (samboere/ektefeller):          45 minutter    1900,-

Telefon:                                       45 minutter    1100,-

 

Timer avbestilt mindre enn 24 timer før avtalt vil bli belastet. Timer oppsatt på mandager blir belastet dersom de ikke er avbestilt innen klokken 12.00 fredagen i forveien.

Bestilling gjøres via knappen over. Ønsker du mer informasjon før bestilling kan jeg kontaktes på mail:  wenche@wenchekarlsen.no eller på mobilnummer: 959 04 488 (mandag til torsdag mellom klokken 09 og 15, fredag mellom klokken 09 og 12)