Biofotonbehandling


Jeg har for øyeblikket ikke kapasitet til nye klienter for biofotonbehandling. Ta gjerne en titt i nettbutikken www.biofotonnorge.no for produkter til hjemmebehandling.

Jeg tilbyr helsebehandling på biofotonmadrass:

Biofotonmadrassen inneholder over 16 kg med biofotonisert materiale. Når vi går ut ifra at 2 gram av det biofotoniserte materialet avgir samme mengde med energivibrasjoner som ca 1 kg bergkrystall så forstår du omtrent hvor mye energi materialet har: den utrolige kraften fra 8 tonn bergkrystall! Denne behandlingen kan på en behagelig og samtidig meget effektfull måte:

  • skånsomt regulere kroppens egne prosesser
  • aktivere kroppens selvhelbredende egenskaper
  • bidra til en ikke-invasiv metode for å regulere stoffskiftet

Pris:
750,-, inntil 30 minutter

Timer avbestilt mindre enn 24 timer før avtalt vil bli belastet. Timer oppsatt på mandager blir belastet dersom de ikke er avbestilt innen klokken 12.00 fredagen i forveien.

Bestilling gjøres via knappen over. Ønsker du mer informasjon før bestilling kan jeg kontaktes på mail: wenche@wenchekarlsen.no eller på mobilnummer: 959 04 488 (mandag til torsdag mellom klokken 09 og 15, fredag mellom klokken 09 og 12)

 

Vi er Sales Managere for Licht des Lebens i Norge. Licht des Lebens produserer fantastiske biofotonprodukter som gjør godt for kropp og sjel. Her kan du ta en titt på den norske nettsiden og nettbutikken Biofoton Norge.